Echipa Stratos

Susținem și îndrumăm afacerile din România să contribuie activ și responsabil la protejarea mediului.

Echipa Stratos

Echipa noastră de experți de mediu

Colegii noștri ingineri de mediu sunt pregătiți să răspundă oricăror provocări pe zona de mediu

Luminița Roșca Director General
Peste 12 ani experiență în domeniul protecției mediului. În calitate de Director General al Stratos, Luminița sprijină companiile să accelereze tranziția către economie circulară și business sustenabil. Competențe: Analiză de afaceri, Strategie creativă, Design Thinking, Management de proiect, Managementul riscului, Economie circulară, Dezvoltare durabilă, Consultanță de mediu.
Victor Căplescu Manager de Proiect
Peste 12 ani de experiență în managementul siturilor contaminate, chimia mediului, geoștiințe și științe atmosferice. La Stratos a lucrat cu succes cu companii și corporatii din domenii precum petrol & gaz, managementul deșeurilor, retail și electronice, dezvoltând și implementând planuri de acțiune privind conformitatea cu mediul, responsabilitatea socială corporativă, amprenta de carbon și sustenabilitate.
Elena Mocanu Team Leader
Absolventă a Facultății de Geografia Mediului, Elena face parte din echipa Stratos din anul 2017, cu o experiență de peste șase ani în Consultanța de mediu. În cadrul echipei, întocmește documentații pentru obținerea actelor de reglementare, iar experiența efectuării auditurilor de mediu îi permite să identifice rapid obligațiile unei companii în relația cu AFM și autoritățile locale cu competențe în protecția mediului.
Florentina Lorincz Inginer de Mediu
Peste 10 ani de experiență în domeniul protecției mediului. Gestionează un portofoliu important de clienți, oferindu-le suport și consultanță în aspectele legate de protecția mediului. Elaborează documentații necesare obținerii actelor de reglementare și certificărilor ISO 14001. Efectuează audituri de mediu pentru determinarea gradului de conformare cu legislația din domeniul protecției mediului.
Elena Khodeir Inginer de Mediu
Elena este inginer de mediu junior în cadrul departamantului tehnic Stratos. Dezvoltarea constantă, bazată pe respectarea celor mai stricte standarde de mediu, este prioritară în atingerea obiectivului profesional al Elenei. În plus, își dorește ca prin îmbunătățirea performanțelor de mediu ale partenerilor să putem asigura o economie durabilă și o societate echitabilă.
Florina Lorena Niculae Inginer de Mediu
Lorena este licențiată în Știinta Mediului, Ecologie și Protecția Mediului și deține un master în Managementul Integrat al Capitalului Natural și al Poluării. Angajată Stratos încă din 2017, s-a perfecționat la locul de muncă, urmând cursurile de Responsabil de Mediu și Specialist în Managementul Deșeurilor. Lorena se descrie ca fiind o persoană competitivă și energică.
Simina Rolea Inginer de Mediu
Absolventă a Facultății de Ingineria Mediului, Simina și-a început cariera de inginer de mediu alături de echipa Stratos Management. Activitatea ei în companie, guvernată de orientarea către client și susținută prin documentare continuă, constă în consultanță de mediu acordată clienților din diferite domenii, informare și îndrumare cu privire la aplicarea legislației de mediu, întocmire rapoarte etc.
Manuela Popazu Inginer de Mediu
Manuela a terminat studiile la Cluj, în cadrul Facultății de Stiința și Ingineria Mediului. A urmat un master pe subiectul „Sustainable Development and Environmental Management” și consideră că, în cadrul Stratos Management, i se oferă un mediu prielnic pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Îi place să se implice, atât în proiectele mai mici, cât și în cele mai antrenante.
Ramona Savu Inginer de Mediu
Ramona a absolvit Facultatea de Ecologie și Protecția Mediului, Facultatea de Drept și deține un Masterat în Consiliere de Mediu, în cadrul Universității Al.I.Cuza. Ea vorbește 4 limbi străine: engleză, franceză, spaniolă și olandeză. Începând din ianuarie 2024, s-a alăturat echipei tehnice Stratos, cu funcția de inginer de mediu. Printre atribuțiile sale se numără: întocmirea Evidenței gestiunii deșeurilor pentru portofoliul său de clienți, raportări lunare la OTR și AFM, raportări periodice către APM.

Echipa noastră de experți în sustenabilitate

Simona Anghel Manager Proiect
Cu o experiență de 8 ani în domeniul protecției mediului, își folosește abilitățile de organizare și strategie pentru a susține companii în implementarea principiilor și reglementărilor privind reducerea poluării, managementul sistemelor de mediu, responsabilitate socială corporativă și amprentă de carbon. Certificări relevante: GRI Standards, CSR BootIQ, Deep dive into the CSRD & ESRS for corporates, Denxpert, Corporate Value Chain (Scope 3), GHG Protocol, Synergizing Disaster Risk Reduction and Climate Change Adaptation, UN DRR.
Oana Vîlceanu Manager Proiect
Cu expertiză în zona operațională și în project management, avand studii în Economia Mediului și Economia și Administrarea Afacerilor, Oana dispune de o înțelegere profundă a principiilor de afaceri și a modului în care acestea pot fi aplicate și integrate pentru a contribui la protejarea mediului. Experiența sa în organizarea și optimizarea proceselor, procedurilor precum și în gestionarea proiectelor, aduce un aport valoros echipei noastre pe zona de guvernanta. Certificări relevante: Corporate Governance and ESG Disclosure - Corporate Finance Institute Corporate & Business Strategy - Corporate Finance Institute Deep dive into the CSRD & ESRS for corporates, Greenomy Academy EU Taxonomy and Sustainable Finance, Greenomy Academy

Abordarea noastră integrată constă în a pune împreună echipe diverse, cu competențe multidisciplinare, pentru a putea răspunde pe deplin nevoilor companiilor în complexul proces de tranziție către un model de afaceri sustenabil.

Echipele de Vânzări, Finanțe și HR

Mai mult decât specialiști în vânzări, colegii noștri sunt în primul rând consultanți de mediu. Împreună cu departamentul financiar, ei susțin performanțele Stratos.

Alexandru Ianculescu Consultant Vânzări
Activează la Stratos Management pe poziția de Consultant Vânzări. Este pasionat de ceea ce face prin prisma participării active la conștientizarea importanței protecției mediului și a lucrurilor ce pot fi făcute de fiecare dintre noi pentru reducerea poluării și a risipei de orice fel.
Cătălin Burilă Consultant Vânzări
Cătălin este pasionat de natură, fiind absolvent al Facultății de Geografie, unde a înțeles că toate acțiunile noastre de zi cu zi impactează în mod negativ mediul. Cu o experiență de aproximativ 4 ani în consultanță și vânzări, Cătălin activează la Stratos Management pe poziția de Consultant Vânzări.
Florin Iordache Consultant de Mediu
Florin este Consultant de Mediu Senior, cu peste 7 ani experiență în domeniul protecției mediului. El identifică obligațiile de mediu ale companiilor și propune soluții pentru conformarea acestora cu legislația. Contribuie la dezvoltarea portofoliului de clienți și promovarea imaginii companiei, asigurând și gestionând relațiile de business cu partenerii actuali.
Cristina Olteanu Director Financiar
Peste 15 ani experiență în domeniul administrativ financiar. Din 2017 face parte din familia Stratos, având următoarele atribuții: coordonează Departamentul Financiar, analizează cheltuielile în corelare cu bugetul de venituri și cheltuieli, analizează și recomandă îmbunătățiri ale sistemelor financiare, politicilor și procedurilor firmei, care să contribuie la creșterea profitabilității, caută permanent și propune moduri de optimizare a costurilor.
Lorena Rădulescu Economist
Protecția mediului este, așadar, obligatorie, și constă în măsurile și acțiunile prin care protejăm mediul natural, conservând resursele naturale și diminuând poluarea, de aceea am decis să mă alătur echipei Stratos, ale cărei valori le împărtășesc. Sunt o persoană sociabilă, îmi plac lucrurile bine organizate și să colaborez în echipă, iar ca pasiuni, îmi plac călătoriile și interacțiunile cu oamenii.
Alina Bostan Economist
Ambiția și corectitudinea sunt două dintre calitățile de care Alina dispune din plin. Este inginer cu acte în regulă, iar mediul înconjurător reprezintă o constantă sursă de inspirație pentru ea, motiv pentru care a decis să își dedice cariera în scopul protejării lui. Alina a venit în cadrul echipei Stratos în 2023, cu o vastă experiență de 14 ani în domeniul financiar, iar în timpul liber se relaxează cu o carte bună.
Florentina Nae Specialist Resurse Umane și Admininstrativ
Deși are titulatura de Inginer în Managementul Afacerilor, fiind absolventă a Universității Politehnica din București, în urma unor studii de specializare, Florentina a ales să se alăture echipei Stratos Management în calitate de Inspector Resurse Umane, oamenii fiind o altă pasiune pentru ea. Florentina contribuie la activitățile legate de evidența personalului și de salarizare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Echipa Stratos Cluj Napoca

Ioana Maja Consultant Vânzări
Avand peste 18 ani de experienta in domeniile de vanzari, achizitii si antreprenoriat, Ioana s-a alaturat companiei, in anul 2018. Focusul principal al ei este construirea patreneriatelor de lunga durata. Din dorinta de dezvoltare continua, in anul 2020, a acceptat o noua provocare: cea de a dezvolta business-ul si echipa din zona Transilvaniei. Membrii echipei o considera ca fiind: rabdatoare, intelegatoare si profesionista, oferind cu promptitudine suport ori de cate ori i se solicita.
Adina Corui Inginer de Mediu
Adina are o experienta de peste 8 ani in domeniul calitatii si peste 2 ani in implementarea proiectelor care ofera solutii de energii regenerabile. Incepand cu anul 2022 s-a alaturat echipei Stratos, reusind sa activeze cu profesionalism si dedicare, in domeniul care reprezinta, totodata, si pasiunea sa: conservarea a mediului si a resurselor naturale. Este o persoana ambitioasa care isi continua dezvoltarea prin diferite cursuri. Auditul de Mediu este unul dintre domeniile in care, Adina a avut si are multe proiecte incheiate cu success.

Echipa Stratos Management din Cluj dezvoltă și menține parteneriate cu mediul de afaceri din Transilvania, oferind soluții și servicii pentru afaceri sustenabile și prietenoase cu mediul.

George Preda Inginer de Mediu
George Preda s-a alăturat echipei Stratos, in anul 2020. Are o experienta de peste 5 ani in domeniul protectiei mediului. Ii plac provocarile si se implica atat in proiecte mai mici cat si in proiecte tehnice complexe. Doreste sa isi continue dezvoltarea atat profesionala cat si personala, avand ca si scop sa devina un expert in studii de specialitate in domeniul mediului.
Arthur Szell Inginer de Mediu
Arthur s-a alaturat echipei noastre in anul 2022, avand experienta de peste 4 ani, in consultanta specializata de mediu si in tratarea / epurarea apelor. A absolvit Masterul, in domeniul Ecologiei, in anul 2021. Aria in care isi doreste sa se perfectioneze si sa se dezvolte, este cea a biodiveristatii fiind pasionat de natura, in special fauna salbatica.
George Tarța Consultant de Mediu
George Tarța a absolvit facultatea de Agricultura, specializarea Ingineria Mediului, in Cluj-Napoca. In 2021, avand dorinta de a-si construi o cariera in domeniul in care si-a finalizat studiile, a inceput sa profeseze ca si consultant de mediu la Stratos. A acumulat peste 3 ani de experienta in domeniul activ si provocant al vanzarilor. Isi intampina mereu, atat clienti, cat si colegii, cu un zambet larg, promptudine si profesionalism.
Darius Maja Agent Vânzări
In anul 2022, Darius s-a alaturat echipei Stratos, ca si suport tehnic, intr-unul dintre proiectele complexe ale companiei, fiind cel mai tanar coleg. Incepand cu anul 2023, a acceptat un nou rol, ca si agent de vanzari, avand in vedere ca are o experienta de peste 3 ani, in acest domeniu. Este un tanar ambitios si dornic sa acumuleze cat mai multe cunostiinte si in aria protectiei mediului, fiind pasionat de natura si calatorii.

Echipa de Marketing

O echipă entuziastă care încearcă permanent să inoveze promovarea pe partea de consultanță de mediu

Ștefan Runcanu Director Marketing
Ștefan este Director de Marketing, cu o experiență de peste 15 ani în funcții de conducere. Este creativ, proactiv și mereu motivat de provocări, cu experiență în publicitate, marketing și vânzări. Își folosește abilitățile de lider pentru a aduce coeziune echipei. Prin atitudinea sa energică construiește relații de afaceri de lungă durată.
Oana Voicu Specialist Marketing
Oana s-a alăturat echipei Stratos în anul 2019, în funcția de Specialist Marketing, atrasă de domeniul mediului și de posibilitatea de a face ceva concret pentru protecția lui. Contribuie la crearea unor proiecte de responsabilizare și educare a oamenilor în direcția sustenabilității, ceea ce-i aduce o mare satisfacție, considerând-o partea cea mai frumoasă a jobului.
Alexandra Zărnescu Specialist Marketing
Deși pregătirea sa este în domeniul artistic/umanist (cinematografie și filologie), ecologia este o altă mare pasiune a Alexandrei. S-a alăturat echipei Stratos în calitate de Specialist Marketing, având ca atribuții crearea de conținut pentru site-ul companiei și social media, activitate care îmbină foarte bine pasiunile și aptitudinile sale.
Adina Alexa Graphic Designer
Adina a studiat design în Timișoara, fiind pasionată de arte vizuale, în special design interior și vestimentar. Printre pasiunile Adinei se numără plimbările în natură – de unde și interesul pentru ecologie - , gătitul, mersul la sală, tenis sau volei. De asemenea, o importantă caracteristica a Adinei este curiozitatea să învețe lucruri noi din toate domeniile, sa viziteze locuri noi sau să audă poveștile de viață ale oamenilor.
Diana Manoliu Graphic Designer
Diana este middle Graphic Designer in cadrul Stratos Management, cu un simt dezvoltat pentru estetic, compozitie si o pasiune pentru design in comunicarea vizuala. Aduce echipei un echilibru intre creativitate si gandire strategica in comunicarea eficienta a mesajului brandului prin vizual si campanii.

O mică parte din partenerii care ne-au acordat încredere