Echipa Stratos

Susținem și îndrumăm afacerile din România să contribuie activ și responsabil la protejarea mediului.

Echipa Stratos

Echipa noastră de experți de mediu

Colegii noștri ingineri de mediu sunt pregătiți să răspundă oricăror provocări pe zona de mediu

Luminița Roșca Director General
Peste 10 ani experiență în domeniul protecției mediului. Din anul 2017, conduce echipa de consultanți de mediu, din cadrul Stratos Management, fiind implicată în managementul deșeurilor, obligații fiscale pentru Administrația Fondului de Mediu, raportare CSR, strategii de durabilitate, Eco-Design, ISO 14001, evaluarea amprentei de carbon, autorizații și studii de mediu din sectorul privat.
Victor Căplescu Manager de Proiect
Peste 12 ani de experiență în managementul siturilor contaminate, chimia mediului, geoștiințe și științe atmosferice. La Stratos a lucrat cu succes cu companii și corporatii din domenii precum petrol & gaz, managementul deșeurilor, retail și electronice, dezvoltând și implementând planuri de acțiune privind conformitatea cu mediul, responsabilitatea socială corporativă, amprenta de carbon și sustenabilitate.
Simona Anghel Team Leader
Simona își folosește abilitățile de organizare și strategie pentru a conduce echipa de consultanți de mediu de la Stratos, asigurând finalizarea cu succes a proiectelor. Are experiență în monitorizarea și raportarea emisiilor de gaze cu efect de seră, parte a Sistemului de comercializare a certificatelor de emisii al UE.
Florentina Lorincz Inginer de Mediu
Peste 10 ani de experiență în domeniul protecției mediului. Gestionează un portofoliu important de clienți, oferindu-le suport și consultanță în aspectele legate de protecția mediului. Elaborează documentații necesare obținerii actelor de reglementare și certificărilor ISO 14001. Efectuează audituri de mediu pentru determinarea gradului de conformare cu legislația din domeniul protecției mediului.
Andreea Abalaru Inginer de Mediu
Andreea și-a început cariera ca inginer de mediu în cadrul companiei Stratos Management. Pentru portofoliul de clienți pe care îi gestionează, Andreea are următoarele responsabilități: identificarea obligațiilor de mediu și oferirea celor mai bune soluții de business prietenos cu mediul, întocmirea studiilor de mediu, obținerea documentelor de reglementare (aviz și acord de mediu, autorizație/autorizație integrata de mediu, acord de colectare a apelor uzate etc).
Elena Khodeir Inginer de Mediu
Elena este inginer de mediu junior în cadrul departamantului tehnic Stratos. Dezvoltarea constantă, bazată pe respectarea celor mai stricte standarde de mediu, este prioritară în atingerea obiectivului profesional al Elenei. În plus, își dorește ca prin îmbunătățirea performanțelor de mediu ale partenerilor să putem asigura o economie durabilă și o societate echitabilă.
Horațiu Butelanc Manager de Proiect
Horațiu este un profesionist dedicat activităților de protejare a mediului de peste 15 ani. Experiența profesională a acumulat-o în domenii precum petrol și gaz, industria chimică, audit de mediu, implementare sisteme și optimizare procese de gestionare a deșeurilor, ISO 14001. Din 2022 s-a alăturat echipei de experți de mediu ai Stratos Management.
Elena Mocanu Inginer de Mediu
Absolventă a Facultății de Geografia Mediului, Elena face parte din echipa Stratos din anul 2017, cu o experiență de peste șase ani în Consultanța de mediu. În cadrul echipei, întocmește documentații pentru obținerea actelor de reglementare, iar experiența efectuării auditurilor de mediu îi permite să identifice rapid obligațiile unei companii în relația cu AFM și autoritățile locale cu competențe în protecția mediului.
Simina Rolea Inginer de Mediu
Absolventă a Facultății de Ingineria Mediului, Simina și-a început cariera de inginer de mediu alături de echipa Stratos Management. Activitatea ei în companie, guvernată de orientarea către client și susținută prin documentare continuă, constă în consultanță de mediu acordată clienților din diferite domenii, informare și îndrumare cu privire la aplicarea legislației de mediu, întocmire rapoarte etc.
Manuela Popazu Inginer de Mediu
Manuela a terminat studiile la Cluj, în cadrul Facultății de Stiința și Ingineria Mediului. A urmat un master pe subiectul „Sustainable Development and Environmental Management” și consideră că, în cadrul Stratos Management, i se oferă un mediu prielnic pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Îi place să se implice, atât în proiectele mai mici, cât și în cele mai antrenante.

Echipele de Vânzări, Finanțe și HR

Mai mult decât specialiști în vânzări, colegii noștri sunt în primul rând consultanți de mediu. Împreună cu departamentul financiar, ei susțin performanțele Stratos.

Alexandru Ianculescu Consultant Vânzări
Activează la Stratos Management pe poziția de Consultant Vânzări. Este pasionat de ceea ce face prin prisma participării active la conștientizarea importanței protecției mediului și a lucrurilor ce pot fi făcute de fiecare dintre noi pentru reducerea poluării și a risipei de orice fel.
Cătălin Burilă Consultant Vânzări
Cătălin este pasionat de natură, fiind absolvent al Facultății de Geografie, unde a înțeles că toate acțiunile noastre de zi cu zi impactează în mod negativ mediul. Cu o experiență de aproximativ 4 ani în consultanță și vânzări, Cătălin activează la Stratos Management pe poziția de Consultant Vânzări.
Florin Iordache Consultant de Mediu
Florin este Consultant de Mediu Senior, cu peste 7 ani experiență în domeniul protecției mediului. El identifică obligațiile de mediu ale companiilor și propune soluții pentru conformarea acestora cu legislația. Contribuie la dezvoltarea portofoliului de clienți și promovarea imaginii companiei, asigurând și gestionând relațiile de business cu partenerii actuali.
Cristina Olteanu Director Financiar
Peste 15 ani experiență în domeniul administrativ financiar. Din 2017 face parte din familia Stratos, având următoarele atribuții: coordonează Departamentul Financiar, analizează cheltuielile în corelare cu bugetul de venituri și cheltuieli, analizează și recomandă îmbunătățiri ale sistemelor financiare, politicilor și procedurilor firmei, care să contribuie la creșterea profitabilității, caută permanent și propune moduri de optimizare a costurilor.
Andreea Dinu Analist Financiar
Andreea este Analist Financiar în cadrul Stratos Management, având o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar-bancar. Este o persoană organizată, cu atenție la detalii, iubește natura și drumețiile, pe care le practică împreună cu familia sa.
Florentina Nae Specialist Resurse Umane și Admininstrativ
Deși are titulatura de Inginer în Managementul Afacerilor, fiind absolventă a Universității Politehnica din București, în urma unor studii de specializare, Florentina a ales să se alăture echipei Stratos Management în calitate de Inspector Resurse Umane, oamenii fiind o altă pasiune pentru ea. Florentina contribuie la activitățile legate de evidența personalului și de salarizare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Echipa de Marketing

O echipă entuziastă care încearcă permanent să inoveze promovarea pe partea de consultanță de mediu

Ștefan Runcanu Director Marketing
Ștefan este Director de Marketing, cu o experiență de peste 15 ani în funcții de conducere. Este creativ, proactiv și mereu motivat de provocări, cu experiență în publicitate, marketing și vânzări. Își folosește abilitățile de lider pentru a aduce coeziune echipei. Prin atitudinea sa energică construiește relații de afaceri de lungă durată.
Oana Voicu Specialist Marketing
Oana s-a alăturat echipei Stratos în anul 2019, în funcția de Specialist Marketing, atrasă de domeniul mediului și de posibilitatea de a face ceva concret pentru protecția lui. Contribuie la crearea unor proiecte de responsabilizare și educare a oamenilor în direcția sustenabilității, ceea ce-i aduce o mare satisfacție, considerând-o partea cea mai frumoasă a jobului.
Alexandra Zărnescu Specialist Marketing
Deși pregătirea sa este în domeniul artistic/umanist (cinematografie și filologie), ecologia este o altă mare pasiune a Alexandrei. S-a alăturat echipei Stratos în calitate de Specialist Marketing, având ca atribuții crearea de conținut pentru site-ul companiei și social media, activitate care îmbină foarte bine pasiunile și aptitudinile sale.
Carmen Plăcintă Specialist Marketing
Pasiunea pentru artele vizuale, experiența în art direction, graphic design și editare video îi oferă lui Carmen mix-ul potrivit de cunoștințe și skill-uri pentru a duce mai departe povestea Stratos către publicul țintă. Entuziasmul, abilitatea de a elabora concepte, de a dezvolta și implementa idei creative o aliniază la valorile și la scopul comun al departamentului de marketing.

O mică parte din partenerii care ne-au acordat încredere