De ce Stratos?

Numele vine de la stratosfera, unul din straturile atmosferei ce reprezinta invelisul protector al Pamantului. Stratosfera contine stratul de ozon, atat de important vietii pe Pamant pentru ca ne ofera protectie in fata radiatiilor cosmice.

Extrapoland, Stratos isi protejaza clientii educandu-i si ajutandu-i sa-si indeplineasca obligatiile legale si sociale, pe care le au fata de mediu

Stratos ofera servicii de protectia mediului si consultanta legislativa de mediu venind in intampinarea necesitatilor firmei tale, prin posibilitatea de a externaliza aceste servicii care au devenit esentiale pentru orice companie responsabila si pentru o afacere sustenabila.

Experienta acumulata de-a lungul anilor, echipa de profesionisti pe care am format-o si pe care ti-o punem la dispozitie, precum si seriozitatea cu care lucram sunt calitati apreciate de firmele tot mai numeroase ce constientizeaza importanta responsabilitatii sociale si a protejarii mediului in care traim.

Scopul nostru nu este doar acela de a-ti usura activitatea prin respectarea legislatiei de mediu in vigoare, ci ne dorim sa-ti cunoastem afacerea si sa te ajutam activ la dezvoltarea ei, prin folosirea unor principii de economie si dezvoltare durabila.

In plus, Stratos este alaturi de tine in orice zona a tarii te-ai afla, caci oferim servicii de protectia mediului si consultanta legislativa de mediu pe intreg teritoriul Romaniei.