Consultanta

CSR

Responsabilitatea sociala la un click distanta.

 

Cum te ajuta Stratos?

Daca esti o companie cu peste 500 de angajati si ai un impact mare asupra mediului inconjurator si in societate, poti apela cu incredere la serviciile Stratos.

Read more

 

Ce este CSR? 

Responsabilitatea Sociala a Companiilor este un concept relativ nou in terminologia si practica companiilor din Romania si face referire la implicarea acestora in imbunatatirea comunitatii in care activeaza Read more (actiuni care vizeaza protectia mediului inconjurator, proiecte menite să îmbunatateasca mediul de viata si de lucru al angajatilor, activitati filantropice, initiative din sfera educaionala / de cercetare etc.).

 

La ce foloseste CSR?

In urma aparitiei Directivei UE 95/2014, transpusa in legislatia noastra prin Ordinul nr. 1938/2016, care obliga companiile de interes public ce au peste 500 de angajati sa publice informatii ce tin de impactul pe care il au asupra mediului inconjurator si in societate, o mare parte din companiile multinationale si firmele mari romanesti au inceput sa-si dezvolte o cultura proprie de responsabilitate sociala.