Consultanță de Mediu

CSR

You are here:

Responsabilitatea socială a companiilor la un click distanță

Ce este CSR?

Responsabilitatea Socială a Companiilor este un concept relativ nou în terminologia și practica companiilor din Romania și face referire la implicarea acestora în îmbunătățirea comunității în care activează (acțiuni care vizează protecția mediului înconjurător, proiecte menite să îmbunătățească mediul de viață și de lucru al angajaților, activități filantropice, inițiative din sfera educațională / de cercetare etc.).

La ce folosește CSR?

În urma apariției Directivei UE 95/2014, transpusă în legislația noastră prin Ordinul nr. 1938/2016, care obligă companiile de interes public ce au peste 500 de angajați să publice informații ce țin de impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător si în societate, o mare parte din companiile multinaționale și firmele mari românești au început să-și dezvolte o cultură proprie de responsabilitate socială – CSR. 

Cum te ajută Stratos?

Dacă ești o companie cu peste 500 de angajați și ai un impact mare asupra mediului înconjurător și în comunitate, poți apela cu încredere la un consultant de mediu Stratos.

Stratos își propune familiarizarea partenerilor săi cu acțiunile de responsabilitate socială, oferindu-le o viziune complexă asupra implementării de strategii de CSR, adaptate nevoilor și specificului activității fiecăruia.