Studii

Bilanț de Mediu

Dacă activitatea ta se încheie sau este transferată, ai nevoie de un Bilanț de mediu.

You are here:

Ce este un Bilanț de Mediu

Bilanț de Mediu de nivel I (BM I) este studiul de mediu bazat pe culegere de date și documentare (fără prelevare de probe și fără analize de laborator), care include toate elementele analizei tehnice a aspectelor de mediu, necesare pentru luarea unei decizii privind dimensionarea impactului de mediu potențial sau efectiv de pe un amplasament.

Bilanț de Mediu de nivel II (BM II) este studiul de mediu care include investigații asupra unui amplasament, necesare pentru a cuantifica dimensiunea poluării, prin prelevări de probe și analize fizice, chimice sau biologice ale factorilor de mediu. Acest studiu se elaborează dacă un BM I relevă o poluare potențial semnificativă a unui amplasament sau dacă autoritatea de mediu stabilește de la început că un amplasament prezintă o poluare potențial semnificativă, solicitând executarea BM II în același timp cu BM I.

Cum te ajută Stratos?

Echipa noastră de experți de mediu va prelua sarcina elaborării acestor documente – Bilanț de Mediu – și susținerea lor tehnică în raport cu autoritățile de mediu.

Alte Studii oferite de Stratos

Articole Relevante