Acte de Reglementare

Avizul de mediu

Obtine avizul de mediu imediat.

Contacteaza specialistii de mediu Stratos!

 

Cum te ajuta Stratos?

Stratos te poate ajuta atat cu elaborarea documentatiei pentru obtinerea avizului sau a transferului acestuia, cat si in relatia cu autoritatile de mediu, asigurand schimbul de informatii corect si in timp real.

 

Ce este avizul de mediu? 

Avizul de mediu este actul administrativ emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, care confirma integrarea aspectelor privind protectia mediului in planul sau programul supus adoptarii, conform prevederilor art.2 din OUG nr. 195/2005 privind protectia mediului aprobata prin Legea nr. 265/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Read more

 

La ce foloseste Avizul de Mediu?

Avizul de Mediu trebuie obtinut in situatia elaborarii planurilor urbanistice solicitate in certificatul de urbanism: P.U.D., P.U.Z. si P.U.G. (Planul Urbanistic de Detaliu, Planul Urbanistic Zonal si Planul Urbanistic General) si atesta faptul ca proiectul propus este in acord cu legislatia de mediu in vigoare.

Read more

 

Sanctiuni – Aviz de mediu 

Nerespectarea restrictiilor sau interdictiilor stabilite pentru protectia apei si a atmosferei, prevazute de actele normative in vigoare se sanctioneaza cu amenda intre 50.000 lei si 100.000 de lei sau inchisoare de la 6 luni la 3 ani.