Apariții media Stratos

Stratos, pe lângă Consultanță și Servicii de Mediu, se implică activ în acțiuni și evenimente de promovare și conștientizare pe teme de mediu,  dar și în inițiative, dezbateri și propuneri legislative pentru o mai rapidă implementare a soluțiilor de mediu

Mituri despre Reciclare - 15 Decembrie 2021

Mulțumim Numaiport Nmp și Claudia Nicolau-Penda pentru ocazia de a discuta și totodată de a educa membrii comunității cu privire la responsabilitatea pe care cu toții o avem față de mediu. Vă invităm să urmăriți podcastul realizat împreună cu Luminița Roșca, în care colega noastră de la Stratos Management demontează miturile cu privire la reciclare/colectare separată și totodată face recomandări despre cum putem acționa concret în beneficiul mediului înconjurător.

Emisiune Legile Afacerilor - 7 oct 2021

Invitați în emisiunea Legile Afacerilor – Luminița Roșca – Director General Stratos și Victor Căplescu – Project Manager Stratos, vorbesc despre ce presupune consultanța de mediu, care este motivul pentru care antreprenorii ar trebui să apeleze la un consultant de mediu, precum și informații despre clădirile verzi.

Sustenabilitate de mediu și conformare legislativă pe zona agro

Victor Căplescu – Manager Proiecte de Mediu, Stratos și Cristina Cionga – Director Afaceri Europene APPR – discută în cadrul podcast-ului FarmForum despre sustenabilitate de mediu și despre conformarea legislativă ale fermierilor.

Emisiune Metropola TV - 15 ianuarie 2021

In cadrul emisiunii “Intre prieteni” de la Metropola TV Luminița Roșca – Director General Stratos, a vorbit despre sustenabilitate. Se discută mult despre Sustenabilitate dar nu sunt mulți care înțeleg ce înseamnă, mai ales la nivel individual. De aceea s-a creat un ghid de Sustenabilitate la nivel individual: folosirea mijloacelor de transport în comun sau transport eco; folosirea pungilor reciclabile; reciclarea selectivă a ambalajelor, etc.