Acte de Reglementare

Acord de mediu

Esti pe punctul de a demara un proiect?

Obtine Acordul de mediu rapid!

 

Cum te ajuta Stratos?

Expertii nostri vor identifica impactul generat de proiect asupra mediului, vor elabora documentatia privind evaluarea acestui impact si te vor sustine pe parcursul procesului de obtinere a Acordului de mediu.

 

Ce este Acordul de Mediu?                        

Acordul de mediu este un act administrativ emis de către Agenţia Naţională de Protecţia Mediului (ANPM), solicitat înainte de începerea realizării unui proiect, Read more prin care sunt stabilite condiţiile şi, după caz, măsurile pentru protecţia mediului, ce trebuie respectate în cazul proiectului respectiv.

 

La ce foloseste Acordul de mediu? 

Obtinerea acestui act de reglementare este obligatorie inaintea demararii oricarui proiect public ori privat sau pentru modificarea ori extinderea activităţilor existente, care pot avea impact semnificativ asupra mediului fiind necesara in anumite cazuri identificarea si evaluarea  impactului asupra mediului prin parcurgerea etapelor prevazute in legislatie.

Read more

 

Sanctiuni – Acord de mediu 

Cele mai importante si frecvente penalitati aplicate agentilor economici care detin acte de reglementare sunt urmatoarele:

Read more